Delivery

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania sau strainatate, iar clientul poate opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de livrare:

Livrarea prin curier – livrarea se face intre orele 9.00 si 17.00 la adresa indicata de dumneavoastra in comanda. Dupa trei incercari nereusite ale curierului de a va livra la adresa specificata in comanda, aveti urmatoarele optiuni: ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat sau schimbarea adresei de livrare. Schimbarea adresei de livrare poate implica achitarea de către dumneavoastra a unei taxe suplimentare catre compania de curierat.

Ridicarea coletului de la punctul de lucru – Puteti opta pentru rifdicarea coletului personal de la showroomul passepartouS (Bd. Dacia nr. 76, sector 2, Bucuresti)

Pentru livrarile in strainatate, in functie de valoare si cantitatea comenzii, se va organiza un transport dedicat, se vor folosi serviciile unei companii de curierat rapid sau se va livra prin Posta Romana. Va rugam sa verificati cu atentie datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse in comanda, pot intarzia livrarea produselor. La livrare, va rugam sa verificati produsele receptionate. Receptia produselor va fi luata in calcul ca acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Costurile de livrare

– Pentru comenzile din Romania cu o valoarea ce depaseste 500 lei livarea este GRATUITA. – Pentru comenzile din Romania cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 lei cu livrare prin curier, costul este de 30 lei. – Pentru livrarile din strainatate, in functie de tara de livrare, costul va fi comunicat in maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Ridicarea de la punctul de lucru nu presupune costuri de livrare. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24h si 15 zile lucratoare si va fi confirmat in maxim 48h de la plasarea comezii. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele.