Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda!

Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra legat de termenii si conditiile mai jos mentionate.
Inainte de a face o comanda, daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne scrieti la adresa contact@passepartous.com.

 

1. Drepturi de autor – passepartouS

Intregul continut al site-ului passepartous.com – logo-uri, simboluri, imagini si imagini de produs, texte, grafice, elemente de web design, email-uri, scripturi si alte date – este proprietatea reprezentantului Petronela Negulescu si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul reprezentantilor se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Utilizarea website-ului passepartous.com este permisa numai in limitele metionate in prezentul document.
passepartouS.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pentru comanda sau informare legat de marca inregistrata passepartous.
passepartouS.com nu confera utilizatorului dreptul de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, de a vinde/revinde produsele prezentate pe website, de a descarca sau de a modifica partial sau integral informatiile de pe website, sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor marcii inregistrate passepartouS.
Dreptul de a a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, de a vinde/revinde produsele prezentate pe website, se va face doar cu acordul scris in prealabil al reprezentantilor acesteia.

 

2. Produsele oferite pe passepartous.com

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice care au relatii comerciale cu Actvertise SRL, cu sediul social in Bd. Rm. Sarat nr. 15, sector 3, Bucuresti, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comerţului sub nr J40/4039/2003, CIF 15304164 atribut fiscal RO, si vizualizarii continutului site-ului fara a se impune nici o relatie comerciala intre vizitator si passepartous.com.
Actvertise SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului passepartous.com sunt noi, in ambalajul original al produsului si in momentul livrarii sunt insotite de certificatul de garantie de 30 zile, conform legislatiei in vigoare.

 

3. Plata produselor

Clientii Actvertise SRL, pot alege dintre urmatoarele modalitati de plata:
– Plata Ramburs (la livrare) : Livrarea produselor se va face prin curier rapid si plata se poate face numerar in momentul receptionarii coletului.
– Transfer bancar /ordin de plata: In cazul alegerii unei plati prin transfer bancar sau cu ordin de plata, clientul va primi un e-mail cu factura proforma, contul bancar in care se va face plata si toate informatiile transferului. In urma acestuia, clientul va trimite dovada efectuarii platii prin e-mail la adresa contact@passepartous.com. Produsele vor fi achitate integral.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, iar clientul poate opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de livrare:
– Livrarea prin curier – livrarea se face intre orele 9.00 si 19.00 la adresa indicata de dumneavoastra in comanda. Dupa trei incercari nereusite ale curierului de a va livra la adresa specificata in comanda, aveti urmatoarele optiuni: ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat sau schimbarea adresei de livrare. Schimbarea adresei de livrare poate implica achitarea de către dumneavoastra a unei taxe suplimentare catre compania de curierat
– Ridicarea coletului de la punctul de lucru Actvertise SRL – Puteti opta pentru rifdicarea coletului personal de la punctul nostru de lucru din Bucuresti, Bd. Dacia nr. 76.

Pentru livrarile in strainatate, in functie de valoare si cantitatea comenzii, se va organiza un transport dedicat, se vor folosi serviciile unei companii de curierat rapid sau se va livra prin Posta Romana.

Va rugam sa verificati cu atentie datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse in comanda, pot intarzia livrarea produselor.

La livrare, va rugam sa verificati produsele receptionate. Receptia produselor va fi luata in calcul ca acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

 

5. Forta Majora

SC ACTVERTISE SRL nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea în mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care îi revine în baza prezentului document, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzată de forţa majoră, aşa cum este definită de lege. Dacă în termen de 3 de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, părţile au dreptul să-şi notifice încetarea de plin drept a prezentului contract fără ca vreuna dintre ele să pretindă daune-interese.

 

6. Costurile de livrare

– Pentru comenzile din Romania cu o valoarea ce depaseste 500 lei livarea este GRATUITA.
– Pentru comenzile din Romania cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 lei cu livrare prin curier, costul este de 30 lei.
– Pentru livrarile din strainatate, in functie de tara de livrare, costul va fi comunicat in maxim 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
Ridicarea de la punctul de lucru nu presupune costuri de livrare.
Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24h si 15 zile lucratoare si va fi confirmat in maxim 48h de la plasarea comezii. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele.


7. Disponibilitate

Toate produsele noastre sunt lucrate manual din piele naturala si sunt oferite in limita stocului disponibil, in conditiile respectarii prevederilor prezentului document. Actvertise SRL isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care produsul comandat nu se regaseste in oferta curenta sau materialul folosit nu mai este disponibil. Astfel, in cazul in care un produs comandat nu este momentan disponibil, va vom comunica in cel mai scurt timp posibil si va vom tine la curent asupra perioadei de timp necesare producerii unui nou model.

 

8. Returnarea produselor

Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului electronic OG nr.34/2014, art.9 alin.1.
Costurile de returnare vor cadea in sarcina consumatorului. Clientul este obligat sa notifice in scris asupra intentiei de returnare a produsului. Pentru a respecta termenul-limită este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de returnare înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.  Produsele trebuie returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, conform starii initiale si in conditiile in care acesta a fost livrat.
Produsele passepartouS care sunt realizate distinct personalizat si/sau la specificatiile consumatorului nu vor putea fi returnate, conform OUG. 34/2014.
In cazul in care returnarea se va face in conditii precare (produs deteriorat, ambalaj distrus) Actvertise SRL isi rezerva dreptul de a refuza receptionarea produsului. Cheltuielile de returnare/re-expediere in cazul alegerii unui alt produs la schimb, cad in sarcina Clientului.

Dacă doriti sa returnati produsul achizitionat, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de
livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim inapoi produsul returnat. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul
expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca
urmare a unei astfel de rambursări.

OUG. 34/2014 Art. 16 pct. c: Sunt exceptate de la dreptul de retragere produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Model de formular de returnare a produselor:
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să retunrnati produsul achizitionat:

Către [Actvertise SRL, Bd. Ramnicu Sarat 15, bl. 20F, sect.3, Bucuresti, 0722529871, contact@passepartous.com

Va informez/Va informăm (*) prin prezenta cu privire la returnarea mea/noastra (*) urmatoarelor produse (*) comandate la data (*)/primite la data (*)
– Numele dvs (consumatorilor)
– Adresa dvs (consumatorilor)
– Semnatura dvs (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)
– Data

9. Garantia produselor

Actvertise SRL ofera garantie de 30 de zile pentru produsele comercializate. Garantia prodoselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura produsului si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia va fi solutionata prin reparea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru garantia produselor comandata revine in atributiile clientului. Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, defecte survenite in urma utilizarii produselor in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.

 

10. Protectia datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC Actvertise SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Prin inscrierea datelor pe website, clienţii sunt de acord cu prevederile prezentului document si sunt de acord cu prelucrarea, cu titlu gratuit, de către SC Actvertise SRL a datelor sale cu caracter personal in scopul confirmarii comenzilor, informarii prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc, in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date. Datele vor fi dezvăluite exclusiv angajaţilor si/sau colaboratorilor Organizatorului implicaţi in livrarea produselor. Datele pot fi dezvăluite si unor imputemiciti ai Operatorului, pe baza unor clauze de confidenţialitate si de asigurarea a păstrării securitatii datelor.
Clienţii au dreptul de a obţine de la SC Actvertise SRL, in mod gratuit, la cerere si urmatoarele: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor cu caracter personal prelucrate, transformarea in date anonime a datelor a căror prelucrare se face fara respectarea legii, in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001. Cererea va fi intocmita in forma scrisa, va conţine justificarea solicitărilor, va fi datata si semnata. Cererile clienţilor vor fi transmise la sediul societarii SC ACTVERTISE SRL din Bucureşti, bd. Ramnicu Sarat nr.15, bl.20F, Sector 3, Bucuresti. In cerere Clientul poate arata daca doreşte ca informaţiile sa-i fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea se va face numai personal. SC Actvertise SRL va comunica masurile luate in baza cererii primite in termen de 15 zile de la data primiri cererii.
Tuturor clientilor le sunt garantate drepturile, in conformitate cu dispoziţiile Legii nr.677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
SC Actvertise SRL se angajeaza sa păstreze confidenţialitatea datelor cu caracter personal si sa aplice masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date împotriva pierderii, distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum si împotriva oricărei forme de prelucrare ilegala.

 

11. Abonarea / Dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului passepartous.com este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

12. Litigii

Clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus prin utilizarea website-ului passepartous.com si a relatiilor comerciale cu acesta. Toate neintelegerile privind validitatea prezentului document sau rezultate din interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila de reprezentantii lor. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente.

 

passepartouS isi asuma dreptul de a modifica prevederile acestui document fara a presupune o notificare in prealabil, versiunea valabila, putand fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii” de pe website.